تاريخ : چهار شنبه 9 بهمن 1392 | 16:28 | نويسنده : سید جواد

حمایت مطهری از راه‌اندازی کمپین انصراف داوطلبانه از دریافت یارانه

                  

نماینده مردم تهران در مجلس راه‌اندازی کمپین انصراف از دریافت یارانه‌ها را اقدامی ابتکاری و منطبق بر تعلیمات اسلامی دانست.

علی مطهری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: راه‌اندازی کمپین انصراف از دریافت یارانه‌ها ناشی از اصل اخوت و برادری اسلامی است.

این عضو کمیسیون فرهنگی خواستار کناره‌گیری داوطلبانه اغنیا از دریافت یارانه‌های نقدی شد و افزود: چه خوب است که اغنیای جامعه از روی میل و اراده و رغبت به نفع فقرا از دریافت یارانه انصراف دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس انصراف از دریافت یارانه را کمکی موثر به اصلاح شیوه اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها دانست و گفت: پیش از اصلاح و سامان دادن به شیوه اجرای هدفمندسازی از راه‌ قانون، باید از مسیر ایمان اسلامی موضوع را سر و سامان داد.

وی با یادآوری اعلام انصرافش از دریافت یارانه‌ها، گفت: بنده چند ماه ابتدای اجرای قانون هدفمندسازی، یارانه‌ دریافت می‌کردم ولی بعد احساس کردم نیازی به این پول ندارم و بهتر است انصراف دهم، به همین دلیل انصراف دادم.

مطهری با استقبال از اجرای شیوه خوداظهاری برای انصراف از دریافت یارانه، گفت: باید به مردم اعتماد کرد، اگر در موردی بی‌صداقتی اثبات شد آنگاه می‌توان نوع دیگری رفتار کرد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مبنای درست در قطع یارانه بخشی از خانواده های یارانه‌بگیر را خط فقر دانست و افزود: مجلس با تداوم پرداخت یارانه‌ها به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی و سایر اقشاری که زیر خطر فقر زندگی می‌کنند، موافق است البته باید مکانیزمی طراحی شود که افرادی که خود را مشمول دریافت یارانه می‌دانند، بتوانند اعتراض خود را به گوش مسئولان برسانند.

نماینده مردم تهران در مجلس در عین حال از جریمه افرادی که اطلاعات غیرواقعی در سامانه هدفمندسازی یارانه‌ها ثبت می‌کنند صحبت کرد و افزود: قبل از هر کاری، اصل باید بر صداقت، راستگویی و اعتماد به مردم باشد مگر پس از تجمیع اطلاعات سامانه‌های مختلف اطلاعاتی، عکس آن اثبات شود، در آن صورت جریمه افراد خلاف‌گو لازم است.

مطهری ترکیبی از درآمد، دارایی‌ و افراد تحت تکفل سرپرستان خانواده‌ها را مبنای مناسبی برای حذف یارانه‌بگیران از لیست یارانه نقدی دانست و اظهار کرد: ممکن است سرپرست خانواده‌ای که 5 فرزند و شش نفر تحت تکفل دارد 2 آپارتمان داشته باشد، این فرد را نباید در لیست ثروتمندان قرار داد.

نماینده مردم تهران در مجلس طراحی فرمولی منصفانه و عادلانه برای حذف بخشی از یارانه‌بگیران را از دولتمردان درخواست کرد.

وی افزود: نیازی به اعلام اطلاعات مالی و اقتصادی همه اقشار جامعه به دولت نیست چرا که اطلاعات بخشی از جامعه مانند خانواده‌های تحت پوشش سازمان‌های حمایتی و کارکنان دولت موجود است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در بخش دیگری از سخنانش اصلاح نرخ حامل‌های انرژی را به طور طبیعی تورم‌زا دانست و افزود: اصلاح نرخ حامل‌های انرژی برای تحقق درآمد قانون هدفمندسازی یارانه‌ها اجتناب‌ناپذیر است. اکنون میزان قاچاق سوخت در کشور بالاست. با افزایش نرخ دلار فاصله قیمت سوخت در داخل و خارج کشور افزایش یافت و قاچاق سوخت با انگیزه‌ قوی انجام می‌شود. در واقع با افزایش نرخ ارز از هدف قانون هدفمندی که نزدیک شدن به قیمت جهانی حامل‌های انرژی بود دورتر شدیم و نقض غرض شد. 

مطهری افزود: مجلس و دولت نمی‌توانند نسبت به قاچاق سوخت بی‌تفاوت باشند.

نماینده مردم تهران اتخاذ سیاست‌های حمایتی علاوه بر یارانه نقدی، همزمان با اصلاح نرخ حامل‌های انرژی را از ویژگی‌های لایحه بودجه سال 1393 برشمرد و اظهار کرد: یارانه‌های غیرنقدی مانند آنچه که برای سلامت در نظر گرفته شده مکمل یارانه‌ نقدی عمل خواهد کرد.

وی افزایش بودجه درمان را قابل قبول دانست و افزود: افزایش 8 درصدی بودجه درمان موجب کاهش سهم بیماران از هزینه‌های درمان و خرید دارو می‌شود.

انتهای پیام


برچسب‌ها: یارانه ها، کمیسون مجلس ،علی مطهری,
تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:44 | نويسنده : سید جواد

رییس‌جمهور: می‌خواهیم گره‌های گذشته را باز کنیم                     

رییس جمهور با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 گفت: گرچه این راه دشوار و طولانی است اما با یک اراده جدی می‌توانیم این مسیر را ادامه دهیم و پایان این مسیر به نفع ایران، اروپا ‌،غرب‌،منطقه و کل جهان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی پس از سخنرانی خود در مجمع جهانی اقتصاد داووس در سوئیس در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد پرونده هسته‌ای ایران اظهار کرد: علت اینکه معاهده ان پی تی ایجاد وآژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاسیس شد، این بود که کشورها بتوانند فعالیت‌های صلح‌آمیز خود را زیر نظر آژانس انجام دهند. 

وی گفت: ایران هم مقررات بین‌المللی را پذیرفته است امروزه بیش از 40 کشور در دنیا فعالیت هسته‌ای انجام می‌دهند ایران در زمینه فناوری هسته‌ای تبعیضی را نمی‌پذیرد اما مقررات بین‌المللی را پذیرفته و به آن عمل می‌کند.

رییس جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره تحولات سوریه و راه‌حل پایان جنگ در این کشور گفت: مردم بی‌گناه سوریه بیشترین خسارت را در وقایع این کشور دیده‌اند و میلیون‌ها انسان‌ بی‌گناه کشته و زخمی و آواره شده‌اند و در زمستان سرد وضعیت‌ آنها بسیار تاسف‌آور است.

روحانی همچنین افزود: البته حضور گروه‌های تروریستی از منطقه و سایر قاره‌ها هم تاسف‌آور است؛ آنها بی‌رحم هستند و کشتارهای آنها هم مایه تاسف است ایران در این راستا معتقد است که باید تلاش کرد که اولا جنگ در سوریه متوقف شود و ثانیا ترویست‌ها از سوریه خارج شوند و کشورهای حامی تروریست‌ها متوجه شوند که خطر تروریسم بالاخره آنها را نیز در بر می‌گیرد ثالثا باید زمینه گفت‌وگوی مخالفان با دولت سوریه را فراهم کند.

رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه راه‌حل نهایی در سوریه انتخابات آزاد و احترام به رای مردم است، افزود: هیچ قدرتی خارج از سوریه نمی‌تواند برای مردم سوریه تصمیم‌گیری کند همه باید به مردم این کشور کمک کنیم در حال حاضر کمکهای نوع‌دوستانه‌ای از قبیل ارسال مواد غذایی و دارویی توسط ایران به کشور سوریه انجام می گیرد.

به گفته رییس جمهور، همه باید شرایط را برای برگزاری انتخابات آزاد در سوریه آماده کنند. 

روحانی در پاسخ به این سوال که التزام جمهوری اسلامی ایران درباره روابط مسالمت آمیز با همه کشورهای جهان به چه میزان است، گفت: همه کشورهایی که جمهوری اسلامی ایران آنها را به رسمیت شناخته داخل این دایره هستند و در شرق و غرب و جنوب و شمال هیچ استثنایی وجود ندارد. ما با برخی کشورها در گذشته تخاصماتی داشته‌ایم اما دلمان می‌خواهد آینده بهتر باشد وبتوانیم گره‌های گذشته را باز کنیم تا روابط بسیار خوب و سالمی با کشورها داشته باشیم.

وی در پایان افزود: ما می‌خواهیم با همه کشورهای که آنها را به رسمیت شناخته‌ایم رابطه خوبی داشته باشیم.

انتهای پیام


برچسب‌ها: گره ،رئیس جمهور,
تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:38 | نويسنده : سید جواد

رییس‌جمهور: اقتصاد ایران را به اقتصادهای موفق نوظهور بسیار نزدیک می‌بینم                   

رییس جمهور گفت: من اقتصاد ایران را نزدیکترین و با ظرفیت‌ترین اقتصاد به اقتصادهای موفق نوظهور می‌بینم.

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در افتتاحیه اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس با بیان اینکه حوادث و تحولات شش سال اخیر در اقتصاد جهانی نشان داد که هیچ کس نمی‌تواند تنها زندگی کند، اظهار کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند بی‌اعتنا به دیگران مسائل خود را حل کند و هیچ بنگاه اقتصادی نمی‌تواند بدون ایفای مسوولیت اجتماعی خود به رشد پایدار دست یابد.

 

وی با بیان اینکه هیچ قدرتی نمی‌تواند سلطه خود را دائمی بداند، افزود: جهانی شدن این بار در شکل بحران جهانی اقتصادی نشان داد که همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم و اگر کشتی‌بانان خردمندی برنگزینم طوفان به همه ما آسیب می‌رساند.

رییس جمهور افزود: اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد برای جهان و حوزه‌های اندیشه و فکر فرصت مغتنمی است که با هم‌اندیشی و تامل نسبت به مسائل مهم جهانی به بیان نگرانی‌های و دل مشغولی‌های خود پرداخته و با گفت‌وگو و تبادل نظر جریانی از اندیشه و فکر را در اداره بهتر جهان پدید آورند و من نیز از این منظر به این اجلاس می‌نگرم و امیدوارم بتوانم پیام دوستی‌،تعامل‌،همکاری و همزیستی صلح‌آمیز ملت خود را به شما رهبران،‌مسوولان،‌کارآفرینان و اندیشمندان که از سراسر جهان به این جا آمده‌اید منتقل نمایم.

وی افزود: دیدگاه من نسبت به مسائل اقتصادی،‌سیاسی و اجتماعی دیدگاه اعتدال است و این درسی است که از اسلام آموخته و در زندگی سیاسی خود عمیقا تجربه کرده‌ام و بر همین مبنا بود که تصمیم به حضور در انتخابات ریاست جمهوری گرفته تا بتوانیم اعتدال و تدبیر که ویژگی بارز ایرانیان و رمز موفقیت آنان در طول تاریخ بوده است در سطح کشور منطقه و جهان در حد توانم جاری سازم.

 

شکلک های محدثه

 


برچسب‌ها: رئیس جمهور,
ادامه مطلب
صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد