تاريخ : جمعه 22 فروردين 1393 | 10:56 | نويسنده : سید جواد
تاريخ : جمعه 22 فروردين 1393 | 10:52 | نويسنده : سید جواد
تاريخ : جمعه 22 فروردين 1393 | 10:46 | نويسنده : سید جواد
تاريخ : جمعه 22 فروردين 1393 | 10:39 | نويسنده : سید جواد

Rouhollah Vahdati-14-70.jpg

وزیر نیرو در گفت‌وگو با ایسنا:

تعرفه آب و برق تا پایان سال ثابت است/ گرانی در راه نیست

وزیر نیرو از ثبات قیمت آب و برق تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با اجرای گام دوم هدفمندی‌ یارانه‌ها قیمت آب و برق افزایش پیدا نخواهد کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری مردم آنلاین و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،  حمید چیت‌چیان تاکید کرد: با وجود افزایش تعرفه آب و برق در سال گذشته، در مرحله دوم هدفمندی‌ یارانه‌ها دیگر افزایش قیمت نخواهیم داشت.

 

وی در پاسخ به این پرسش که‌ آیا قیمت آب و برق تا پایان سال ثابت باقی می‌ماند یا خیر ؟ گفت: تعرفه آب و برق تا پایان 93 تغییر نخواهد کرد.

 

به گزارش ایسنا، در اواخر سال گذشته قیمت برق 24 درصد به گفته وزارت نیرو افزایش پیدا کرد در حالی که به گفته برخی کارشناسان افزایش تعرفه به طور میانگین 24 درصد بوده و در بخش‌هایی به رقمی بسیار بالاتر از رقم اعلام شده می‌رسد.

 

با توجه به تفاوت چشمگیر قیمت تمام شده برق و آب این دو صنعت در سال‌های اخیر بدهی چشمگیری را در کارنامه خود ثبت کردند و انتظار می رود با افزایش تعرفه‌ای صورت گرفته این صنایع بتواند اقتصاد بهتری داشته باشند تا خدمات به صورت پیوسته و با کیفیت ارائه شود.

 

بر این اساس پس از رایزنی‌های صورت گرفته وزارت نیرو در بخش برق دیگر این صنعت سهم هدفمندی‌ یارانه‌ها را پرداخت نمی‌کند بلکه با تخفیف چشمگیر نسبت به میزانی که به عنوان سهم هدفمندی پرداخت می‌کرد به عنوان هزینه سوخت به وزارت نفت وجه پرداخت خواهد کرد.

 

همچنین صنعت آب نیز با توجه به مشکلات عدیده‌ای که از لحاظ اقتصادی به خاطر فاصله زیاد قیمت تمام شده و تعرفه دریافتی دارد درصدد است که از پرداخت سهم هدفمندی‌ معاف شود و این هدف نیز تقریبا محقق شده است.

 


برچسب‌ها: وزیر نیرو،چیت چیان،گرانی,
تاريخ : جمعه 22 فروردين 1393 | 10:32 | نويسنده : سید جواد

156-38.jpg

 

مهدی فیوضی به دلیل تامین نشدن سرمایه "آی با کلاه" به سراغ نگارش چند فیلمنامه دیگر رفت.

 

به گزارش پایگاه مردم آنلاین و به نقل ازخبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،  این کارگردان سینما درباره آخرین وضعیت ساخت فیلم «آی با کلاه» که پروانه ساخت آن خرداد سال گذشته صادر شده بود، اظهار کرد: پس از دریافت پروانه ساخت فیلم سینمایی «آی با کلاه»، بودجه مورد نیاز برای جلوی دوربین بردن آن تامین نشد و به همین دلیل هم فعلا آن فیلمنامه را کنار گذاشته‌ام چون امکان ساختش وجود ندارد.

 

وی در عین‌حال خاطرنشان کرد: البته ساخت «آی با کلاه» منتفی نیست اما فعلا بودجه لازم برای ساخت آن را نداریم.

 

فیوضی درباره فیلم بعدی‌اش نیز توضیح داد: اکنون در حال پژوهش و نگارش چند فیلمنامه جدید هستیم که هرکدام از آن‌ها به فراخور موضوع با کمک دوستانی جلو می‌رود.

 


برچسب‌ها: مهدی فیوضی،آی با کلاه,
تاريخ : جمعه 22 فروردين 1393 | 10:27 | نويسنده : سید جواد

183-18.jpg

 

مراسم تشییع پیکر و خاکسپاری ناصر گیتی‌جاه بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون برگزار شد و این هنرمند در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.

 

به گزارش پایگاه مردمی خبرآنلاین و به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مراسم تشییع و خاکسپاری این هنرمند امروز 21 فروردین‌ماه با حضور هنرمندانی چون علی دهکردی، مهدی خادم، خسرو امیرصادقی، محمد برسوزیان، اصغر رفیعی‌جم، غلامرضا فرجی، رضا بانکی، اصغر بانکی، حسین فرح‌بخش، فرامرز روشنایی، ناصر مجدبیگدلی و عبدالله علیخانی برگزار شد.

 

در این مراسم علی دهکردی بازیگر و عضو شورای مرکزی انجمن بازیگران در صحبت‌هایی با اظهار تأسف از درگذشت این هنرمند گفت: بسیار متأسفم که به جای صحبت در مراسم تجلیل باید در این مراسم صحبت کنم. ناصر گیتی‌جاه مرد دوست‌داشتنی، محترم و بزرگواری بود. او با صلابت و رشید بود و مطمئنا هیچ‌وقت تصویر ایشان محو نمی‌شود.

 

وی افزود: امیدواریم برای جبران این مراسم، مراسم تقدیر ویژه‌ای برای این هنرمند برگزار شود، متاسفم که امروز این مراسم از مقابل منزل واقعی‌شان یعنی خانه سینما برگزار نشد.

 

همچنین خسرو امیرصادقی -بازیگر- درباره مرحوم ناصر گیتی‌جاه گفت: من در 50 سال عمر بازیگری‌ام با صدها بازیگر و تهیه‌کننده کار کردم و متأسفم که هیچ‌کس اینجا نبود. من 47 سال پیش کار تئاتر را با ناصر گیتی‌جاه شروع کردم. او بازیگر خوبی بود و با تمام وجود کار می‌کرد. امیدوارم در مراسم ختم این هنرمند، هنرمندان جبران کنند چون زمانی نوبت خودشان هم می‌شود.

 

همچنین حسین قاسمی‌وند از فعالان تئاتر صحبت‌هایی را درباره شخصیت ناصر گیتی‌جاه عنوان کرد.

 

ناصر گیتی‌جاه دارای مدرک آموزش بازیگری زیر نظر رفیع حالتی، مهدی نامدار و اسماعیل مرتاش بود و سال 1337 با فعالیت در جامعه باربد و تلویزیون خصوصی و اجرای نمایش زنده کار هنری‌اش را آغاز کرد.

 

او با فیلم «پستچی» به کارگردانی رفیع حالتی در سال 1340 وارد سینما شد و از جمله فیلم‌های این بازیگر می‌توان به «پنجمین سوار سرنوشت»، «راه دوم»، «خط پایان»، «تنوره دیو»، «یوزپلنگ»، «مدرک جرم»، «مکافات»، «خواستگاری»، «پنجاه و سه نفر»، «غافله» و «خوابم میاد» اشاره کرد.

 

«سه یار دبستانی»، «گدایان خوشبخت»، «خسرو و شیرین»، «ملوانان»، «حاکم یک روزه»، «بیژن و منیژه» و «رستم و سهراب» از جمله نمایش‌های گیتی‌جاه هستند.

 

از سریال‌هایی که این بازیگر در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته است می‌توان به «خانه به دوش»، «خاله سارا»، «مش خیرالله و صندوقچه اسرار»، «نیمه پنهان ماه»، «خداحافظ بچه»، «پهلوانان نمی‌میرند» و «همسایه‌ها» اشاره کرد.

 

این بازیگر که از جشنواره سی‌ام فیلم فجر برای فیلم «خوابم میاد» رضا عطاران (بازیگر نقش پدر رضا عطاران) موفق به دریافت دیپلم افتخار شد، روز سه‌شنبه 19 فروردین‌ماه در سن 79 سالگی به دلیل سکته قلبی درگذشت.

 

همچنین امروز مراسم تشییع پیکر و خاکسپاری ایرج پورمروت تهیه‌کننده قدیمی سینما در قطعه هنرمندان برگزار شد.

 


برچسب‌ها: ناصرگیتی جاه,